No Cache Owner for caches loaded with VP ? | VP Bug Reporting | Forums

Avatar
Please consider registering
guest
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_TopicIcon
No Cache Owner for caches loaded with VP ?
March 28, 2011
6:43 pm
Avatar
denisetdoris
Member
Members
Forum Posts: 400
Member Since:
March 17, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1993sp_Permalink sp_Print

.... and strangely enough - no Attributes on caches entered thru VP .... :o(

Ok, here's what I've found....

If dragging and dropping a gpx file to the unit, I get Cache owner name, and I get Attributes, but NO images.

If Loading a query into VP, then using Sync to GPS, I get Images, but NO Cache owner, and NO Attributes.

If Loading a query into VP, then using Export to GPX (saving to the unit), I get Cache owner, but NO Images, and NO Attributes.

At some point we'll manage to get this stuff figured out and get Owner Name, AND Attributes, AND Images, all at once !

Denis Gionet, OGA Executive Member - Northern Ontario.

March 28, 2011
1:38 pm
Avatar
S!G
Member
Members
Forum Posts: 251
Member Since:
March 17, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1992sp_Permalink sp_Print

Strange, it works on my 710.

¡¿ʎɐqǝ ɟɟo pɹɐoqʎǝʞ sıɥʇ ʎnq ı pıp ʎɥʍ

March 28, 2011
1:21 pm
Avatar
denisetdoris
Member
Members
Forum Posts: 400
Member Since:
March 17, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1990sp_Permalink sp_Print

Just a quick update - did a few new queries last night. Still the same - I get the cache owner's name with the Send to GPS, but not when sending the cache to gps from VP. And again, its all the caches, regardless of the name's length.

Denis Gionet, OGA Executive Member - Northern Ontario.

March 19, 2011
6:46 pm
Avatar
David
Member
Members
Forum Posts: 646
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1823sp_Permalink sp_Print

If you go to Magellangps.com and download VP it is the new 2.04, however, there is/was a bug in V2.0 that it isn't picking up the newer version. Magellan knows this, but it is a little late to fix it!


 

 

 

March 19, 2011
5:41 pm
Avatar
KI4HLW
Member
Members
Forum Posts: 64
Member Since:
January 11, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
1821sp_Permalink sp_Print

denisetdoris wrote:

I upgraded to 2.04 on my Desktop, which seemingly doesn't crash (touch wood), so this is good.

Where can we get 2.04? My VP Lite updater doesn't show it and I saw no announcement on the board with a link.

Right now there isn't anything I do in VP that doesn't cause it to crash. The only good thing I can say about VP is that without it I would never have learned how great GSAK is!

- iPhone Repair @ http://www.irepairvero.com

March 19, 2011
5:37 pm
Avatar
phild31
Nashua, New Hampshire USA
Member
Members
Forum Posts: 1479
Member Since:
April 6, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1820sp_Permalink sp_Print

If you mean a screenshot of your computer screen I use 'Owely' for screenshots.
Get it here - Owely - it's free and works on Windows, Mac and Linux.

You will have to reduce the size of any the picture to 400 pixels wide to load on this forum.

When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout

March 19, 2011
1:38 pm
Avatar
denisetdoris
Member
Members
Forum Posts: 400
Member Since:
March 17, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1814sp_Permalink sp_Print

Erased a cache last night, reloaded it with the Send to GPS feature, this time the photos AND the name appeared... now if only I can figure out how to put a screenshot up on this page ..... instructions please !!!


Loaded from Send to GPS option...

Screenshot of my Home Co-ords area with a Canvec MagicMaps map activated, with just the WWBM behind it. Very nice !

Denis Gionet, OGA Executive Member - Northern Ontario.

March 18, 2011
11:57 pm
Avatar
David
Member
Members
Forum Posts: 646
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1809sp_Permalink sp_Print

If noticed that the hidders name is often missing, but it seems to be a name length issue, because those with short names seem to appear. Being a former Windows program I'm wondering if the names are wrapping off into a new line in the field and can't be displayed. Anyway, this will be going to Magellan in my next report...

David


 

 

 

March 18, 2011
11:20 pm
Avatar
denisetdoris
Member
Members
Forum Posts: 400
Member Since:
March 17, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1808sp_Permalink sp_Print

dwcarr1 wrote:

Is this is every single cache or only in some? I've have previously noticed that when the owner name is longer then it isn't showing up - so I'm just wondering!

Nope, It's all of them David. And only when loaded into VP and transferred to the unit with VP. The first ones I loaded (direct gpx from the query download) had all the "placed by" names, but no images. Now I get the images, but no owner names !

I'll erase the batch and retry a couple more times to verify this and will report back later. (tonight I'm McGyver-ing a mount for it, did the parts fab today at work, now its just the assembly and installation left to do .... I'll post pics when its done.)

Denis Gionet, OGA Executive Member - Northern Ontario.

March 18, 2011
5:37 pm
Avatar
David
Member
Members
Forum Posts: 646
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1805sp_Permalink sp_Print

Is this is every single cache or only in some? I've have previously noticed that when the owner name is longer then it isn't showing up - so I'm just wondering!


 

 

 

March 18, 2011
1:19 pm
Avatar
denisetdoris
Member
Members
Forum Posts: 400
Member Since:
March 17, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I had previously loaded gpx files direct to the unit, without going through VP as it was crashing my laptop. I upgraded to 2.04 on my Desktop, which seemingly doesn't crash (touch wood), so this is good.

I loaded a query full of caches to the 610 through Vantage Point, so as to get the cache page photos with the description, and that works fine, and looks really cool !

But now there's no cache owner listed ! There were before, when loading the pq direct to the unit, but they're lost when transferring from VP.

Anyone else ?

Denis Gionet, OGA Executive Member - Northern Ontario.

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 99
Currently Online:
Guest(s) 8
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
phild31: 1479
David: 646
denisetdoris: 400
pprass: 264
S!G: 251
ShortcutHicksy: 250
jmebd: 184
Sockeye: 170
Caotix: 143
Paganel: 116
Member Stats:
Guest Posters: 5
Members: 805
Moderators: 0
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 15
Forums: 42
Topics: 921
Posts: 7306
Newest Members:
savannahtindale, Wat, KHB3, ethanwetherspoon, EmilyAnges, cletachristie0, Robert Temple, OSS-SAS
Administrators: jg_the_Prophet: 29, mike_the_Enforcer: 0, OSS-SAS: 1

Leave a Reply