310 -- Not Receiving Satellite Signal | GC 110 310 Repair & Service Questions & Solutions | Forums

Avatar
Please consider registering
guest
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_TopicIcon
310 -- Not Receiving Satellite Signal
Some customers are reporting that after updating the firmware on the 310 they are losing the ability to receive Satellite Signals
February 1, 2014
11:16 am
Avatar
OSS-SAS
Admin
Forum Posts: 1
Member Since:
March 11, 2021
sp_UserOfflineSmall Offline

Many users are reporting that loss of Satellite Signals after updating 310 units from firmware 1.08 to 1.61 or 1.19 to 1.61.

The problem MAY BE solved by resetting the Factory Defaults.

Give this a try before you send the unit back to Magellan for Warranty Exchange.

JG

JG Technical Support is part of Jungle Ghost Enterprises (JGE) in Wayne, NJ. JG created JGE in 2007 specifically as a Repair and Service Center Worldwide for Magellan Triton and the New Explorist X10 units. For the record, JG received his moniker from the Kachins in Burma.  In Burmese he is "Dua Ma Rung".

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 99
Currently Online:
Guest(s) 9
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
phild31: 1479
David: 646
denisetdoris: 400
pprass: 264
S!G: 251
ShortcutHicksy: 250
jmebd: 184
Sockeye: 170
Caotix: 143
Paganel: 116
Member Stats:
Guest Posters: 5
Members: 805
Moderators: 0
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 15
Forums: 42
Topics: 921
Posts: 7306
Newest Members:
savannahtindale, Wat, KHB3, ethanwetherspoon, EmilyAnges, cletachristie0, Robert Temple, OSS-SAS
Administrators: jg_the_Prophet: 29, mike_the_Enforcer: 0, OSS-SAS: 1

Leave a Reply