Tracks in VP | New VP Releases | Forums

Avatar
Please consider registering
guest
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_TopicIcon
Tracks in VP
August 10, 2011
1:35 am
Avatar
bkb
Member
Members
Forum Posts: 22
Member Since:
July 9, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
3970sp_Permalink sp_Print

Thanks,works great, knew there had to be an easy way to stop it.

August 9, 2011
1:29 pm
Avatar
denisetdoris
Member
Members
Forum Posts: 400
Member Since:
March 17, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
3955sp_Permalink sp_Print

Delete the logs.txt file in the Geocache folder, and it won't ask anymore. Mind you, if you log your finds using GC.com with the unit's logs.txt, log your finds first, then delete the file after .

Denis Gionet, OGA Executive Member - Northern Ontario.

August 9, 2011
1:21 pm
Avatar
bkb
Member
Members
Forum Posts: 22
Member Since:
July 9, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
3953sp_Permalink sp_Print

Phil, you nailed it. I found them on the sd card. I had the 710 set to save on external memory, must have done that when I was playing around with the settings on the unit, just changed it back. I used the import function in VP to get them.

Heres another question, how the heck do I get VP to stop asking me if I want to publish my geocache logs everytime I plug the unit in. I do a little bit of geocaching but I dont want to publish my logs through VP so I keep clicking no.

August 9, 2011
3:59 am
Avatar
phild31
Nashua, New Hampshire USA
Member
Members
Forum Posts: 1479
Member Since:
April 6, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
3949sp_Permalink sp_Print

Try using the Sync function to transfer from the GPSr to VP.
It works fine for me using sync.
And did you save the tracks in the GPSr or on the SD card?
If it's on the card VP won't see it, you have to move it to the internal memory of the GPSr.

When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout

August 9, 2011
3:44 am
Avatar
bkb
Member
Members
Forum Posts: 22
Member Since:
July 9, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Went on an ATV ride today, saved three tracks and one waypoint with a picture attached.They all show up fine on my 710 but when I click transfer from my gps to my pc they dont show up on the list in VP.I tried importing the gpx files in VP using the import function, it imported everything but the new tracks and waypoint. I didnt have this problem before the new VP update. Has anyone else had this happen or should I try reinstalling VP.

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 99
Currently Online:
Guest(s) 2
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
phild31: 1479
David: 646
denisetdoris: 400
pprass: 264
S!G: 251
ShortcutHicksy: 250
jmebd: 184
Sockeye: 170
Caotix: 143
Paganel: 116
Member Stats:
Guest Posters: 5
Members: 805
Moderators: 0
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 15
Forums: 42
Topics: 921
Posts: 7306
Newest Members:
savannahtindale, Wat, KHB3, ethanwetherspoon, EmilyAnges, cletachristie0, Robert Temple, OSS-SAS
Administrators: jg_the_Prophet: 29, mike_the_Enforcer: 0, OSS-SAS: 1

Leave a Reply