Geocache description with embedded pictures | Page 2 | General 510 610 710 | Forums

Avatar
Please consider registering
guest
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_TopicIcon
Geocache description with embedded pictures
March 16, 2011
2:07 am
Avatar
David
Member
Members
Forum Posts: 646
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1775sp_Permalink sp_Print

Caotix wrote:

I think i have an issue with Geocache descriptions with embedded pictures. For an examble i loaded GC1V1PA direct from Groundspeak, with GSAK and Vantagepoint onto my eXplorist 710. After that it took, regardless which of the three versions I used, 65 seconds! to load the description. And then it looked like this:

When I loaded the same Geocache onto my Triton 2000 it took 2 seconds to load the description, without pictures.
Any idea?

Magellan is asking for all of the version numbers from your GPS - Software/firmware and hardware.

Thanks,
David


 

 

 

March 15, 2011
7:05 pm
Avatar
phild31
Nashua, New Hampshire USA
Member
Members
Forum Posts: 1479
Member Since:
April 6, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1774sp_Permalink sp_Print

dwcarr1 wrote:

How many caches do both of you have loaded into your 710? I curious because I also been having a problem - not with the displaying of the page, but with the unit hanging up or pausing for several seconds before it displays the hint or descriptions. It doesn't always do it, however, I've seen this issue more than enough time for it to be frustrating.

Thanks,
David

Right now I have 1607 caches loaded. No hanging up or pausing.
I also get a slight hesitation before description display, but it only happens when I have over 6000 or 7000 caches loaded.
I never thought it was a big deal, 2 or 3 seconds is all I ever observed.

When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout

March 15, 2011
6:57 pm
Avatar
David
Member
Members
Forum Posts: 646
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1773sp_Permalink sp_Print

How many caches do both of you have loaded into your 710? I curious because I also been having a problem - not with the displaying of the page, but with the unit hanging up or pausing for several seconds before it displays the hint or descriptions. It doesn't always do it, however, I've seen this issue more than enough time for it to be frustrating.

Thanks,
David


 

 

 

March 15, 2011
6:47 pm
Avatar
phild31
Nashua, New Hampshire USA
Member
Members
Forum Posts: 1479
Member Since:
April 6, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1772sp_Permalink sp_Print

I don't know about the Triton.
I loaded that cache straight to my GPS from GC.com and got the exact same result as you.
It took about 3 seconds to load onto the 710.
I didn't bother with GSAK or VP.

When I looked at the page source of the cache I saw he made a 'table' in html code for all his cache descriptions, including pictures.
That may be why it came out the way it did?

I don't remember seeing any other caches loading like that.

An example of a cache of mine that loaded almost perfect - GC2KBCJ
It didn't get the font colors right is all that's wrong.

When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout

March 15, 2011
3:09 pm
Avatar
Caotix
Member
Members
Forum Posts: 143
Member Since:
December 3, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I think i have an issue with Geocache descriptions with embedded pictures. For an examble i loaded GC1V1PA direct from Groundspeak, with GSAK and Vantagepoint onto my eXplorist 710. After that it took, regardless which of the three versions I used, 65 seconds! to load the description. And then it looked like this:

When I loaded the same Geocache onto my Triton 2000 it took 2 seconds to load the description, without pictures.
Any idea?

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 99
Currently Online:
Guest(s) 6
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
phild31: 1479
David: 646
denisetdoris: 400
pprass: 264
S!G: 251
ShortcutHicksy: 250
jmebd: 184
Sockeye: 170
Caotix: 143
Paganel: 116
Member Stats:
Guest Posters: 5
Members: 805
Moderators: 0
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 15
Forums: 42
Topics: 921
Posts: 7306
Newest Members:
savannahtindale, Wat, KHB3, ethanwetherspoon, EmilyAnges, cletachristie0, Robert Temple, OSS-SAS
Administrators: jg_the_Prophet: 29, mike_the_Enforcer: 0, OSS-SAS: 1

Leave a Reply