Connecting in USB mode | Bug Reporting | Forums

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Connecting in USB mode
March 8, 2011
11:20 pm
Avatar
Sockeye
Member
Members
Forum Posts: 173
Member Since:
July 18, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1713sp_Permalink sp_Print

Perfect 🙂

I now just gave it some time and it worked..Thanks!

BR
Sockeye

March 8, 2011
9:39 pm
Avatar
phild31
Nashua, New Hampshire USA
Member
Members
Forum Posts: 1564
Member Since:
April 6, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1711sp_Permalink sp_Print

Me too, I had it scan and the message has not returned.

When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout
March 8, 2011
9:08 pm
Avatar
S!G
Member
Members
Forum Posts: 284
Member Since:
March 17, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1709sp_Permalink sp_Print

I got this message too. I allowed to scan and the message is gone.

¡¿ʎɐqǝ ɟɟo pɹɐoqʎǝʞ sıɥʇ ʎnq ı pıp ʎɥʍ
March 8, 2011
8:10 pm
Avatar
David
Member
Members
Forum Posts: 677
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1707sp_Permalink sp_Print

I believe this is a Windows issue and not a GPS issue, because I've seen this on several USB devices that I have - my Kindle, MP3 Player and my Flash Drive - so to be honest, I'm not worried about it when I see it with my GPS!

On all of these devices I've allowed it to scan them, but it never does anything to fix the issue... :huh:

David

March 8, 2011
7:45 pm
Avatar
Sockeye
Member
Members
Forum Posts: 173
Member Since:
July 18, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi all,

since some weeks Windows always wants to scan anf fix my ex610, when I connect it to the PC. I always have to select "continue without scanning".
(scanning anf fixing does not work)

Any idea how to fix this?

BR
Sockeye

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 99

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

phild31: 1564

David: 677

denisetdoris: 422

S!G: 284

pprass: 280

ShortcutHicksy: 258

jmebd: 193

Sockeye: 173

Caotix: 142

Paganel: 120

Member Stats:

Guest Posters: 5

Members: 1355

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 15

Forums: 45

Topics: 999

Posts: 7603

Newest Members:

YmpoRefT, Davidutere, Merrilldak, maskisa, AbanaTut, Nicanor89Mef, NancyGuine, JoeyGluse, Robertsop, Gregoryedura

Administrators: JungleGhost: 286, Mike: 25


Comments

Connecting in USB mode | Bug Reporting | Forums — 1 Comment

    • PLEASE FORGIVE OUR AUTOMATED RESPONSE

    Concerning your inquiry on this website. Unfortunately, we do not respond to service questions posted in the comment section of this website. If you wish to have a member of our forum assist you with a solution then post a MESSAGE on this website. May we suggest, that you JOIN the Forum. MEMBERSHIP is FREE. Do a search for your problem. If you do not find the answer then please post your question under the appropriate section. Do not use the comments section or your inquiry will not be answered. Joining is free and in this manner, both we and our membership can provide solutions. This method will also help other members. Regards, JG

Add Comment Register



Leave a Reply